Color Matic 2K Blanke lak Hoogglans

€20,10

ColorMatic 2K blanke lak is een hoogglanzende, extreem krasvast 2-componenten blanke lak met zeer hoge weerstand tegen benzine, UV-stralen en weersinvloeden.

ColorMatic 2K blanke lak is een hoogglanzende, extreem krasvast 2-componenten blanke lak met zeer hoge weerstand tegen benzine, UV-stralen en weersinvloeden. Door de snelle droogtijd, goede vloei en gemakkelijke polijstbaarheid is ColorMatic 2K blanke lak is bijzonder geschikt voor spot repair, in combinatie met colorMatic Bijspuitverdunning. ColorMatic 2K blanke lak pas aanbrengen als de vorige laklaag volledig uitgehard is. 

Voor particulier en professional.

Behandeling: De harder is verpakt in een separate cartridge in de bus. Voor het mengen van de verharder de bus op de kop op een gladde ondergrond plaatsen. De beschermkap aan de onderzijde van de bus wegnemen en de ring in de stift steken. De stift door middel van de ring tot de aanslag uittrekken, en 360º draaien. De spuitbus minimaal 3 minuten zeer krachtig schudden vanaf het hoorbaar zijn van de kogel. Een proefstukje spuiten en controleren. Op een afstand van 15-20 cm twee lagen colorMatic 2K blanke lak aanbrengen met een tussentijd van ca. 2 minuten (20ºC) Na gebruik bus omkeren en ventiel schoonspuiten. 

arrow_upward