Color-Matic Kunststofreiniger

€12,33

ColorMatic kunststof reiniger is een gedegen en betrouwbare reiniger voor alle kunststof auto-onderdelen, zowel exterieur (bijvoorbeeld bumpers) als interieur (zoals dashboard).

ColorMatic kunststof reiniger is een gedegen en betrouwbare reiniger voor alle kunststof auto-onderdelen, zowel exterieur (bijvoorbeeld bumpers) als interieur (zoals dashboard). Het is ook geschikt voor glad leer en vinyl. Het verwijdert betrouwbaar vuil, vet, olie, siliconen, was, teer, lijmresten etc. Het biedt een hoge reinigingskracht en is daarom de beste manier om een goede hechting voor de volgende lakbehandeling te garanderen. Ideaal voor spot reparaties en overspuiten van kunststof onderdelen.

Voor particulier en professional.

Behandeling: De spuitbus kort schudden en een proefstukje spuiten. De verdraagzaamheid met de ondergrond op een onzichtbare plaats testen. Spuitafstand 15-20 cm. De ondergrond gelijkmatig inspuiten met Colormatic Kunststofreiniger en met een schone droge doek schoonmaken. Bij hardnekkige vervuiling de behandeling herhalen.

arrow_upward